Blogg

Hetaste hårtrenderna 2019

Detta år har varit ett år späckat av den ena trenden efter den andra. Hårmodet har inte skonats årets olika flugor och i detta inlägg följer årets hetaste trender för året 2019.

Trend 1: Håraccessoarer

Håraccessoarer

Detta år har varit fyllt av håraccessoarer och saker att dekorera frisyren med.

Ett exempel är de trendiga Gucci-accessoarerna som man spänner fast längs med hästsvansen.

Hårklämmor och andra saker som en gång i tiden var väldigt inne föll i smak de senaste decennierna—men på senare tid har alla dessa gjort comeback och att bära på ett hårspänne eller hårklämma är inte allt för ovanligt nuförtiden.

Man kommer se fler klämmor, hårspännen och andra accessoarer dyka upp och dessa bör inte överraska en. Trenden är här igen och det kommer folket också snart att reflektera.

Trend 2: Hårvård

Hårvård är tidlöst. Människor behöver alltid ta hand om sitt hår.

På senare tid har olika nya, spännande hårvårdsprodukter dykt upp och man är även mycket medveten om att det man intar visar sig eventuellt i ens hår.

Därför har diet och spännande intag som CBD oljor blivit oerhört populärt detta år. Folk motionerar allt mer, tränar och gror således hår med extra mycket lyster. Inga hårprodukter kan få ens hår att se hälsosammare ut än riktigt, hälsosamt hår—därför bör man ta hand om sig.

Detta är ännu en sådan trend som inte kommer gå någonstans, någon gång snart, utan detta är en sådan sak som är svår att glömma när man väl blir medveten om den. Man ändrar sina vanor, rutiner och dessa ändringar är svåra att bryta när man väl kommit in i dem.

Trend 3: Sidbena

Sidbena frisyr

Alla trender inom frisyrer och hår är oftast trender som återvinns och som en gång i tiden var populära, som sedan föll i smak men därefter gjort en comeback.

Detta är inte fallet med sidbenan.

Detta är en sådan unik trend som verkligen är originell och som aldrig tidigare varit populär. Det är den nu och den har tagit hela världen med storm, inte bara Sverige. Rätt sidbena får en att se oerhört fin och fräsch ut. Få frisyrer uppnår det den rätta sidbenan uppnår.

Utöver den klassiska Clark Kent sidbenan går sidbenan också även att uppnås genom att raka av halva huvudet och kamma håret åt ena sidan. Denna trend var oerhört populär för några år sedan dock blivit allt mindre vanlig på senare tid. Kanske är detta en trend som eventuellt kommer göra en comeback—så är fallet med nästan alla frisyrer som någon gång i tiden varit populära.

Kommande hårtrender

Det är oerhört svårt att förutspå vilka hårtrender som kommer bli populära med tiden—dock är en konstant säker. Det är alltid så att gamla hårtrender än en gång blir trendiga.

Allt ifrån flätorna, håruppsättningarna och snagget till hockeyfrillan. Kanske är det tuppkammen som gör comeback nästa år?

Det kommer att bli intressant att nästa nästkommande års frisyrer och att klippa folk med de nya frisyrerna är alltid lika spännande. Med tiden blir man trött på samma gamla fade och samma gamla frisyr—lite variation är alltid välkomnat och snart tar detta år slut. Vad kommer 2020 bringa?