Blogg

Varmt välkommen till min blogg!

Hej, vad kul att just du hittade till mig och min blogg!

Mitt namn är Elisabeth, här hos mig kommer du att få ta del av flera olika ämnen, men min blogg kommer framförallt att handla om frisering och mode då det är två stora passioner jag har och som jag gärna delar med mig av, jag hoppas det är intressant för dig att läsa om och att du vill vara delaktig på min resa! Här hos mig är alla välkomna oavsett kön, ålder osv!

Jag är nämligen också frisör så det kommer att bjudas på en hel del spännande hår-relaterade inlägg som kan vara av intresse för dig eller tips och råd om hår i allmänhet så som ex. :

  • Trender just nu.
  • Friserings tips.
  • Tips och tricks att göra hemma.
  • Vilka färger som är populärast just nu.
  • Göra och inte göra med håret.
  • Tips på produkter.
  • Hur du matchar håret med din outfit.

Litet smakprov på vad jag gör och vad du kan få ta del av här på bloggen framöver kan du se här frisyrer 2018, där får du ta del av vad som är hetast under 2018.

Bortsett från att jag är frisör och har en passion för hår så är även mode ett intresse jag har och som går hand i hand med hår, så bloggen kommer såklart också att bjuda på allt som rör mode.

Kanske är du intresserad av hur jag som frisör klär mig under en arbetsdag för komfort och stil? Eller vill du helt enkelt bara ha mina bästa tips på vardagskläder? Eller hur jag gör mig redo för fest, vad jag har för frisyr och vad för kläder jag bär under en utekväll?

Jag tror att vi kommer att få det roligt här tillsammans och lära oss av varandra, vare sig det handlar om mode eller frisering. Kanske vill du bara följa mig och min vardag? Jag hoppas i alla fall att du vill vara delaktig på min resa här och följa mig och mitt liv!

Välkommen att hänga med!